Et link og 167 besvarelser

Efter udgivelsen af ugens tal fra Statens Institut for Folkesundhed, er linket til EQOL-spørgeskemaet blevet delt og videreformidlet via forskellige kanaler. Vi er meget glade for den store interesse og for de 167 besvarelser vi allerede har modtaget.

Der er kommet rigtig mange vigtige kommentarer, som vi løbende forholder os til.  Allerede nu har vi en liste over spørgsmål og svarkategorier, der skal tilføjes, spørgsmål som kun skal stilles til nogle af deltagerne samt en liste over mere komplicerede forhold, som vi skal forholde os til i vores videre arbejde.  Herunder findes et par eksempler på kommentarer vi har fået -og vores svar på dem.

“Jeg kunne godt tænke mig at uddybe mit svar”

Mange kommentarer går på muligheden for at få lov til at uddybe sit svar -og derfor vil der, i de kommende afprøvninger, blive indsat kommentarbokse ved hvert enkelt spørgsmål.

“Kan jeg få lov til at se en statistik over resultaterne?”

Enkelte har spurgt til muligheden for at få indblik i data. Vores indsamlingsmetoder gør, at  vores data ikke nødvendigvis er repræsentativt for den samlede gruppe af mennesker med funktionsnedsættelse. Så på grund af risikoen for forkerte konklusioner, er dette er desværre ikke muligt. Erfaringer fra denne dataindsamling rapporteres i en videnskabelig artikel samt i en ph.d.-afhandling, som forventes klar ultimo 2017.

Næste skridt er at foretage en test-retest, som har til formål at undersøge hvor stabilt spørgeskemaet er. Dvs. om det giver nogenlunde samme resultat, hvis den samme person besvarer det samme skema med få ugers mellemrum.

Desuden vil spørgeskemaet blive sendt ud til endnu flere deltagere, for at nå vores mål på 300 besvarelser.

Kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s